Tänk att det är så viktigt med ett fungerande Lymfsystem.

Feedback som kommer från kunder som fått behandling några gånger kan vare – äntligen går jag ner i vikt utan att behöva göra något annat än att få lymfmassage – äntligen börjar min svåra värk bli bättre – jag har fått bättre flås utan att träna – jag sover bättre – hela jag känner mig mer psykisk stabil.

Jag vet att resultaten är många många fler. Tänk om sjukvården kunde lägga mer fokus på ett fungerande lymfsystem och vilken vikt det har för vår hälsa och välmående. När lymfsystemet får lite hjälp så brukar kroppen börja ” läka ” själv ( om inget annat fins med i bilden ) och reningsorganen börjar rena kroppen. Jag som terapeut är övertygad om att ett fungerande lymfsystem kan mota många sjukdomar att blomma upp. Jag hoppas på ett uppvaknande bland både folk och sjukvård vikten med ett fungerande lymfsystem och vikten att få lymfmassage och att ge sig själv egenvårdsmassage.