Nystart

Ibland går allt snabbt, men jag tror allt har en mening. Min verksamhet ute på Skärva herrgård kommer att flytta till Karlskrona centrum den 1/1 2019.

Från att ha haft fördelen att få ha mitt behandlingsrum med fönster mot en underbar natur ute på Blekinges fina herrgård flyttar jag nu in till Karlskrona centrum, nämligen mitt på Ronnebygatan hälsoplan 5.

Det känns otroligt gemytligt att komma in i väntrummet som är varmt och ombonat och att ha arbetskollegor som jobbar med olika former av hälsa och alternativ behandlingar. Jag kan nu byta erfarenheter och diskutera det jag brinner för mest, nämligen hälsa.

Jag kommer ha min Lymfmassage, öronakupunktur och moxabehandling där.

Det kommer komma fina erbjudande i samband med ” nystarten” och jag ser fram emot att få behandla gamla och nya kunder.