Kombobehandlingar

Nu kan jag erbjuda två nya kombobehandlingar.

Lymfmassage kombinerat med öronakupunktur ger en kraftfull behandling och gott resultat. Lymfproblem kan beror på en mängd olika orsaker och att i kombination lägga till öronakupunktur kan vara en god investering i hälsan. I örat kan man se obalanser i organen och skräddarsy en specifik behandling. Man kan oxå gå in och stärka organ som behöver stärkas.

Den andra kombobehandlingar jag kommer ha är öronakupunktur och moxa. Moxa kallas livets eld och jag bara älskar moxa ❤️. Moxa cirkulerar blod och Qi, driver ut fukt i kroppen som man ofta har här i väst och många ” lymfkunder” lider av.

I Januari kommer jag ha lite öppningserbjudande när jag flyttar in i min nya lokal på Hälsoplsn 5 mitt i Karlskrona centrum.

Nytt år nya utmaningar. I Love it 💖