Öppningserbjudande

Den 1Januari flyttar min human del in till centrala Karlskrona nämligen på Hälsoplan 5 . Där kommer jag att vara verksam under samma tak som en mängd andra terapeuter och det kommer kännas fantastiskt roligt med kollegor som går i samma fotspår. Mina kunder komma in i ett varmt och ombonat väntrum där man kan ta en fika.

Januari kommer vara en månad med ett toppen erbjudande, nämligen 100:- rabatt på ALLA mina behandlingar oavsett tidigare rabatter. Klart jag vill fira detta och ge mina kunder det bästa ❤️.

Det kommer också komma nya behandlingar som kombobehandling där kunden får öronakupunktur och moxabehandling.

Öronakupunktur är en fantastisk behandlingsmetod där man kan skräddarsy en mängd olika promlem och att kombinera den med moxå blir riktigt effektivt.

Rabatten kommer även gälla mina hund och häst behandlingar och en gång/ kund gäller.

Jag välkomna 2019 och mina gamla och nya kunder 💖