Allt har en mening!

Om man bara lyssna på magkänslan så faller allt på plats. Det är också viktigt att bli medveten om dom där energitjuvarna som kanske gör så att man inte kan utveckla sig och följa sin magkänsla .

Min magkänsla styr mig hela tiden åt rätt håll å visst kämpa jag med dom där energitjuvarna, men jag ger mig inte.

Jag är här på jorden för att hjälpa och jobba med den inre och yttre balansen.

Självklart kommer jag att vidareutbilda mig och det sker nu i vår. Två datum är spikade, ett för vidareutbildning i lymftejpning. Ett fantastiskt hjälpmedel för personer som behöver hjälp med lymfflödet under en längre tid. Nästa datum är utbildning på Lymfmassage på häst och hund. Detta ska bli så kul. Jag ser ju så många djur där det är ett icke fungerande lymfsystemet som är orsaken till deras problem.

Jag känner att min verktygslåda blir mer och mer komplett och allt faller på plats. Jag känner att stigen jag går är rätt stig och jag tar emot kunskaperna med öppen famn.

Jag ser fram emot att kunna hjälpa fler, både människor och djur med mina händer 💖