Spottkörtel-Akupunktur

Det kom en fråga om jag kunde hjälpa en hund med spottkörtelproblem. Hunden hade tömts några gånger och nu var en operation bokad. Ägaren ville helst inte operera då denna var ganska omfattande. Hunden var hos en familj nära mig för ägaren var på semester. Jag informerade om att jag aldrig behandlat någon med detta problem men min hjärna började direkt arbeta och tänka TCM. Jag åkte dit och vi gjorde tre täta behandlingar med akupunktur. Hunden kördes sedan hem till ägaren som skulle komma hem från en längre resa. Dagen för operation närmade sig och jag tänkte, detta funkade inte trots att hund vakten och jag tyckte att vätska i spott körteln minskat. Dagen innan kom ett sms om att dom avbokat operationen och att dom ville fortsätta behandlingen med akupunktur.

Traditionell kinesisk akupunktur är verkligen fantastisk 💖