Underverk med kinestaping

Oj vilken kurs helg. Mycket magiska saker har jag varit med om men inte trodde jag i min vildaste fantasi att taping skulle ha en sådan stor effekt.

På mig var det till och med ( och några till ) så kraftfullt att jag var tvungen att ta bort det efter ett tag.

Några av effekterna vi fick se under helgen var svullna ben som nästan direkt började svälla av, lymfvästkan steg till lymf noderna som sedan tog hand om skräpet. Ett blåmärke som bleknade avsevärt. Taping har verkligen fått min nyfikenhet att vilja behandla både det ena och det andra. Vad som händer vid taping är att det ” lyfter” dom lager hund som komprimerats och ge plats så lymfvätskan kan sätta fars igen. En smärtande näcke där muskler gjort så att cirkulationen avtagit svarade nästan direkt med att smärtan klingade av. Ser fram emot många olika och spännande fall att tejpa.