Referenser

”Eva har hjälp både min hund och mig själv att bli friska! Hon är helt fantastisk.

Efter två års utredning av allergi hos veterinär bestämde jag mig för att kontakta Eva och följa hennes råd. Min lille Frans led av matallergi, röda utslag på kroppen och kli precis över allt. Vi började med akupunkturbehandlingar varannan vecka och satte sedan in kinesiska örter, jag märkte snabbt skillnad och efter tre månader var han friskare än han någonsin varit tidigare. Nu har det snart gått två år och han behöver bara förebyggande akupunktur ungefär fyra gånger om året för att hålla sig fri från klådan.

Jag själv led av svår mensvärk och migrän vilket Eva har botat med akupunktur och örter. För mig tog det nog tre-fyra gånger av akupunktur innan jag märkte någon skillnad med nu kan jag inte vara utan det! Eva har gett mig och Frans ett nytt och smärtfritt liv och vi kunde inte vara mer tacksamma.

Jag rekommenderar varmt Eva och Animabalans”
Sara Eriksson

” Är så glad att jag tog kontakt med Eva och evigt tacksam med min Toypudel som har haft värk till och från i många år samt helt stinn och stum i magen. Tillsammans med akupunktur, örter och byte av färskfoder så har det blivit jättesnabbt resultat och jag har fått en mycket gladare , piggare hund med mjuk mage. Samt en markant förbättring av andedräkt och ögon som slutat rinna. Kan varmt rekommendera Eva! / Annika

”Tack Eva för att du visade mig det livsviktiga lymfsystemet och gett mig möjlighet att förbättra det! ”

”Min ömhet i benen har försvunnit med Lymfmassage….går ändå regelbundet till animabalans. Massage i all ära men alla borde prova helhetsupplevelsen av Lymfmassage hos Eva. Miljön, massören och avkopplingen det ger, är något jag unnar mig 1ggr/ månaden för mitt allmänna välmående. Rekommenderas varmt! ”

”Det Eva på animabalans ger mig med sin Lymfmassage är guld värd för min värk. / Anna-Karin

” Kontinuerlig massage gör både min fyrbente vän å mig mjuka och hållbara./ Malin”

” Jag är så evigt tacksam att jag hittade dig, din behandling är värd varenda krona/ Ulrika ”

” Vad gjorde jag utan din kunskap och snabba insats i ett akut läge, det läkande ljuset är magiskt/ Madde”

” Min lilla corgi som tävlas i agility fick plötsligt svårt vid hinder, svårt att hoppa upp i soffan och var allmänt nere. Efter tre behandlingar så vann vi klubbmästerskapet och hon tycker tom att övrig träning är rolig . Är så imponerad av vad akupunkturen och ljusbehandlingen gjort med min lilla hund/ Camilla ”

” Min lilla tös som vi behandlat hos Eva för olika saker har även gett andra bra saker , nämligen en pigg och lekfull tjej som tom tar leksaker och leker med som hon aldrig gjort förur. Jag ser verkligen livsglädje i hennes ögon/ ”

” Min saga som byggt fel muskler, var överaktiv, skällig och osäker kan tom ligga och koppla av när dom andra busar nu, helt otroligt. Musklerna och spändheten som vi inte fått bukt med på andra ställen har nu fått en fin form och hon är som en annan hund. Är så glad och imponerad, jag som från början var skeptisk. / Chrillan.”

” Min Ludde kunde inte längre hoppa upp i soffan eller sängen, var allmänt nere. Vi var hos veterinären som konstaterade spondylos och sa att det som skulle vara bäst för Ludde var akupunktur. Jag hittade Eva och är så otroligt tacksam för det. Efter tre gånger balanserade han på soffan som en kung. Efter fem gånger var det han som bjöd upp till lek vilket han inte kunnat på mycket länge. Jag har fått en unghund igen/ Eija ”

” Min fina spaniel har alltid haft problem med magen och vi har valsat runt både med behandling, medicin och foder. Han har haft svårt att hålla hullet. När jag fick chansen att komma till ett evenemang där Eva var och behandla honom började det hända saker. Jag kan erkänna att dom första gångerna var jag lite tveksam då det inte hände något men sedan efter fyra gånger så kom allt på en gång. Eva gav akupunktur, kollade igenom kosten och han fick även kinesiska örter. Efter sju gånger har jag fått en annan hund. Folk undrar vad jag gjort. Han är musklad och fin. Bra i magen och hittat tom på bus vilket han aldrig gjort men nu är det såååå välkomnet. Jag har en hund med livsglädje. Tack Eva 💖./ Jessica”